Welkom bij Paarels

Welkom bij Paarels!

Leuk dat je mijn website hebt gevonden. Waarschijnlijk ben je op zoek naar trouwschoenen; is de bruiloft al bijna of ben je nog in de inspiratie-opdoen fase? Hoe dan ook, ik hoop dat ik je kan helpen met het vinden van een mooi paar schoenen die jouw trouwoutfit compleet maken.

Alle bruidsschoenen in de shop zijn eerder gedragen. Sommige maar 1 dag, door een andere bruid. Andere een aantal keer of zijn wat ik noem ‘vintage’: schoenen van een tiental jaren oud met zichtbare gebruikssporen. Maar vaak wel echt retro. Wie weet wie daar nog zijn bruiloft in heeft meegemaakt?

Er zijn verschillende soorten stijlen te vinden in de shop en ik heb zowel platte schoenen als (hoge) hakken. Maar belangrijk voor mij is dat ze allemaal lekker zitten! Je moet er tenslotte een hele dag op staan/lopen/dansen.

Daarnaast heb ik bij elke schoen een aantal thema’s in de beschrijving gevoegd ter inspiratie. En passen ze natuurlijk allemaal ook goed in een ‘eco’ thema. Uiteindelijk gaat het natuurlijk ook vooral om dat ze jou smaak zijn!

Mocht je op dit moment niets kunnen vinden wat bij jouw stijl/bruiloft past, dan kun je me altijd een berichtje sturen en kan ik voor je op zoek gaan naar iets passendst!

Vind je het tot slot leuk om wat meer te weten over de achtergrond van deze webshop, lees dan onder het kopje ‘INFO – over ons’ mijn verhaal.

Veel shopplezier, en alvast een geweldige liefdevolle dag toegewenst!

Groetjes, Marieke

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *