Betaling

Betalingsopties:

  • Betalen met iDEAL.
  • Betalen via handmatige (digitale) overboeking. Instructies voor de omschrijving worden gegeven in de bevestigingsmail die je ontvangt nadat je bestelling geplaatst is.

Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail met bijgevoegd je factuur en informatie over de verzending.

Verzending

Verzendwijze: we verzenden je schoenen met een postpakket via DPD.

Verzendkosten: € 4,50 per bestelling.

Leveringstijd: binnen 10 dagen nadat je bestelling geplaatst, bevestigd en betaald is.

Het is eventueel ook mogelijk je bestelling op te halen in Zwolle. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Zie voor meer informatie hierover de service pagina (navigatie: ‘info’-> ‘service’).

Retourneren

Pas je de schoenen onverhoopt niet, of bevallen ze toch niet? Dan kun je ze binnen 14 dagen retour sturen. Ook kun je ze eventueel ruilen voor een ander paar.

Om een retour of ruiling aan te melden vul je het bij de bestelling geleverde retourformulier in of stuur je een e-mail naar info@paarels.nl met daarin je naam, bestelnummer en artikelnummer(s) (te vinden op je factuur) en reden van retour. Je kunt de schoenen opsturen naar het adres zoals vermeld op het bestelformulier. Na ontvangst van de schoenen inclusief retourformulier of retourmelding per e-mail sturen we je een e-mail ter bevestiging.

Voorwaarden voor retourneren:

  • De schoenen mogen niet buitenshuis gedragen zijn, enkel eenmalig binnen voor het passen.
  • De schoenen mogen niet beschadigd zijn, in elk geval niet meer dan ze al waren.
  • De schoenen dienen in een kartonnen doos (postpakket) te worden geretourneerd; de verzenddoos of een andere geschikte doos.

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening van de klant.

Het bestelbedrag (exclusief verzendkosten) wordt, zodra de schoenen retour zijn ontvangen, binnen 14 dagen op je rekening teruggestort.

Nog verdere vragen?

Stuur me dan een e-mail via info@paarels.nl.